PannErgyt adott el Töröcskei

Töröcskei István, a PannErgy igazgatótanácsának tagja 37 000 darab PannErgy részvényt értékesített 1 036 forintos részvényenkénti átlagáron, így tulajdonában 326 000 darab maradt - jelentette be a társaság a BÉT honlapján.
NAPI, 2010. november 4. csütörtök, 18:21
Fotó:

Az átlaggal számolva 38,3 millió forintos tranzakció indoklása szinte szó szerint egyezik egy másik IT-tag Juhász Attila közeli hozzátartozójának szeptemberi, közel 180 milliós eladásánál leírtakkal.

Mindkét esetben hangsúlyozták, hogy a cégbe, illetve a megújuló energiaforrások hasznosításához kapcsolódó stratégiába vetett hitük töretlen, a tranzakció célja egyéb befektetéseik finanszírozási igényeinek biztosítása.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK