Pannon-Flax: a győri bíróság dönthet a milliárdos perben

A Pannon-Flax Rt. konszolidációs körébe tartozó Konflax Kft. alperes ellen a Central Workout Pénzügyi Rt. felperes a Fővárosi Bírósághoz keresetet nyújtott be.
NAPI Online, 2006. augusztus 7. hétfő, 12:40
Fotó:

A Central Workout Rt., mint az Út- és Pályaépítő Rt. f.a. (korábbi nevén: Betonútépítő Nemzetközi Építőipari Rt.) hitelezője azt kéri a Fővárosi Bíróságtól, állapítsa meg, hogy a Konflax Kft. korlátlan felelősséggel tartozik az Út- és Pályaépítő Rt. f.a.-val szembeni minden olyan követelésért, amelynek kielégítését a felszámolási eljárás során az adós társaság vagyona nem fedezi. A felperes 2 332 980 572 forint megfizetését követeli - áll a tőzsdei társaság közleményében.

A Fővárosi Bíróság a Central Workout Pénzügyi Rt. keresetét áttette az annak elbírálására illetékességgel bíró Győr-Moson-Sopron Megyei Bírósághoz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK