A társaság 51 százaléka a Prettl, 49 százaléka a Pannonplast tulajdonában lesz. A budapesti műszaki műanyaggyártás és az eszközök átadását idén áprilisra tervezik. A tranzakció eredményeként a Pannonplast Csoport befejezi többségi és ellenőrző befolyásainak felszámolását a műszaki műanyaggyártásban - írja a közlemény. A Pannonplast tulajdonából februárban került ki az elmúlt években több milliárd forint veszteséget termelő műszaki műanyaggyártó divízió székesfehérvári gyáregysége, tevékenységét a francia szakmai befektető, a Plastiques du Val de Loire többségi tulajdonában lévő Dunainjection Kft. vette át.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!