Pannonplast: a nagyrészvényesnek kevesebb is elég

Közel a negyedével csökkent a genfi székhelyű Pictet and Cie alapkezelő által a Pannonplast Rt.-ben meglévő tulajdoni hányada - áll a Magyar Tőkepiac mai számában.
Ádám Viktor, 2003. január 10. péntek, 08:54
Fotó:

A Pictet and Cie január 7-én 129 242 Pannonplast-részvényt adott el, ezzel a műanyagipari társaságban meglévő részesedése 12,72 százalékról 9,87 százalékra csökkent - adott tájékoztatást a HVB Bank Hungary ügyfele tranzakciójáról. A befolyásváltozás értéknapja január 10.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK