A több mint 400 millió forintos veszteséget az év végére pozitív nullszaldóvá tervezik ledolgozni, az első negyedévben elért 250 millió forintos EBITDA értékét pedig az év végére 3,5 milliárd forint fölé szeretnék feltornászni. Zoltán elmondta, hogy a cégvezetés tisztában van a problémákkal, a veszteségforrásokat feltárta, s a jelenleg zajló átalakítások után a Pannonplast a második félévtől ismét az egészséges növekedés pályájára állhat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!