Párizs és Frankfurt vörösben, London a kivétel

Vegyes, többnyire csökkenő indexekkel indult a kereskedés szerdán a főbb európai értékpapírpiacokon.
Dzindzisz Sztefan, 2018. augusztus 8. szerda, 09:32
Fotó: Shutterstock

A páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,24 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,19 százalék gyengüléssel kezdte a szerdai kereskedést.

Londonban 0,02 százalékkal emelkedett az FTSE-100 index a nyitáskor, a frankfurti DAX index 0,23 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,11 százalékkal kezdett alacsonyabban. Madridban 0,04 százalék csökkenéssel, Milánóban 0,15 százalék indexemelkedéssel indult a szerdai kereskedés - írja az MTI. (Kedden erősödtek a tőzsdék.)

Fotó forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK