Az esést a STMicroelectronics chipgyártó és a szórakoztató elektronikai cikkeket gyártó Thomson Multimedia vezette. A befektetők nehéz helyzetben vannak, ez a hét az egyik leghúzósabb a a második negyedévi közzétételek miatt. A Thomson Multimedia - amely a következő hetén teszi közzé eredményeit - 5,24 százalékot esett, Europa első számú chipgyártója, az STMicroelectronics (ST) pedig 3,78 százalékot vesztett. A Credit Suisse First Boston csökkentette az ST a 2001-2002-re vonatkozó EPS-ét. A tőzsdei forgalom 2,5 milliárd euro felett volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!