Európában a Nokiának betudhatóan lefelé mozdultak el a távközlési papírok, ám a londoni börzén jegyzettek kivételt jelentettek, ugyanis ott még a hétfői Nasdaq-emelkedés hatott. Azért Londonban sem múlt el nyomtalanul a Nokia-effektus: a mobiltelefon-gyártásban érdekeltek alacsonyabban zártak. Az USA-beli elbocsátásokat bejelentő DaimlerChrysler Frankfurtban tovább esett, a párizsi tőzsdét viszont a bank- és energiarészvények húzták fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!