Parkolópályán a BUX

A budapesti börze irányadó mutatója negyed kettőkor 22 513 pont körül ingadozott, ami stagnálást jelent a tegnapi zárószinhez képest.
Csernátony Csaba, 2006. március 23. csütörtök, 13:20
Fotó:

A vezető részvények közül egyedül a Richter van mínuszban, a gyógyszerpapír árfolyama 1 százalékkal 40 700 forintra süllyedt reggel óta. A többi blue chip viszont csekély pluszban jár: a Mol 0,2 százalékkal 21 640 forintra, az OTP 0,1 százalékkal 7635 forintra hízott, a Magyar Telekom 973 forintos értéke pedig 0,3 százalékos pluszt takar. Továbbra is kirobbanó formában mutat az elmúlt hetek sztárpapírja, a Synergon: az informatikai társaság jegyzése 3,3 százalékkal 754 forintra emelkedett. Az Egis szektortársával ellentében erősödik, a kisebbik gyógyszervállalat papírja 0,5 százalékos erősödést követően 30 815 forintnál járt az említett időpontban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK