Egy órával a nyitást követően már mínuszban járt a kereskedés elején még emelkedő BUX index. A vezető mutató 10 óra után néhány perccel 16 431 ponton járt, ez 0,4 százalékkal marad el a tegnapi záróértékétől. Az OTP részvényei jól tartják magukat, a bankpapír árfolyama 1,4 százalékos pluszban vab, 3370 forinton, a többi blue chip viszont elfáradt. A Magyar Telekom negyed százalékkal csökken, 428 forintra, a Mol 1,2 százalékkal, 15 700 forintra, a Richter 0,7 százalékkal csúszott lejjebb, 36 495 forintra. Az Egis 13 980 forinton stagnál.

Hatalmasat ugrott az elmúlt napokban sokat eső E-Star árfolyama, a részvények a reggeli, finanszírozási szerződés bejelentésének hatására 15 százalékkal erősödnek, 1637 forintra.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!