Tegnap erősödésről, ma forintgyengülésről lehet beszámolni, az euró jegyzése 256,60 forintról indult, majd 257,50-ig emelkedett fél 10-ig, ami jó egy forintos elmozdulást jelent a tegnap esti 256,30-as szinthez képest. Az ING devizakereskedője elmondta, hogy semmi extra nem történt ma, a forintgyengülés kapcsán a normál piaci folyamatok mellett különösebb magyarázattal nem lehet szolgálni. A dollár euróhoz mért jegyzése gyakorlatilag nem változott, forintból pedig 188,50-et kellett adni egy zöldhasúért, szemben a tegnap esti 187,70-el.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!