A mai vesztesek közt volt a Rába is 3,28 százalékkal és a Glóbus 4,3 százalékkal, a vezető részvények közül pedig az OTP 0,73 százalékkal. Az OTP elsőbbségi árfolyama 2,13 százalékkal csökkent. A gyógyszerpapírok közül a Richter 0,48 százalékkal, az Egis 0,49 százalékkal gyengült. Erősödött a Csopak, a Danubius és a Prímagáz, de nagyon gyér forgalom mellett, élénkebb volt a kereslet az ugyancsak pozitívan - 0,4 százalékos emelkedéssel - záró Borsodchem iránt. Az összforgalom a tegnapinál valamivel nagyobb, 2,9 milliárd forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!