Pert nyert a Mol a Szurgut ellen

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős határozatával helyben hagyta a Fővárosi Bíróságnak az OJSC Surgutneftegas keresetét elutasító ítéletét - jelentette be a Mol a BÉT honlapján.
NAPI, 2010. november 18. csütörtök, 08:08
Fotó:

A Szurgutnyeftegaz 2009-ben kérte azon határozat hatályon kívül helyezését, amellyel a Mol igazgatósága elutasította az orosz társaság részvénykönyvi bejegyzését.

A Szurgut tulajdonában álló, mintegy 21 százaléknyi tulajdonjogot megtestesítő részvénypakettet eladó OMV vezérigazgatója, Wolfgang Ruttensdorfer ellen éppen e tranzakció kapcsán emelt vádat szerdán az osztrák ügyészség.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.11.18 08:41

Nemtudom mennyire okos dolog a Putyint szivatni, de majd megtudjuk, A Fellegi mindenesetre már lemondta a tárgyalást és az Orbán Putyin találkozó is a ködbe vész !!! Szóval vedd csak meg azt a Totya kazánt amit kinéztél...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html