A BUX a kereskedés első percei után 0,21 százalékos pluszban 23 030 ponton állt, a blue chipek a Richter kivételével a pozitív tartományban forogtak. A legnagyobb nyereséget a Mol gyűjtötte, amely 20 580 forinton, azaz 0,39 százalékos felárral cserél gazdát. Az OTP részvényeit 5420 forintos áron, 0,37 százalékkal a csütörtöki zárószint felett adják-veszik péntek reggel a pesti parketten. A Magyar Telekom részvényeiben az első percekben még nem volt forgalom. A Richter 0,11 százalékkal 46 300 forintra értékelődött le a pénteki kereskedés első perceiben.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!