A cég emellett tájékoztatott arról is, hogy az igazgatóságának tagja, Buczi Miklós a tőzsdén kívüli piacon eladta a kezében lévő 992 ezer darab Phylaxia-részvényt 70 forintos árfolyamon. Továbbá Buczi Miklósné a tulajdonában álló 65 ezer darab részvényt a KBC Equitas közreműködésével 105 forintos árfolyamon értékesítette. A tranzakciók eredményeként az érintettek tulajdonában nem marad Phylaxia-papír. A társaság egyúttal közölte azt is, hogy a felügyelő bizottság tagja, Gyimesi Gáborné elhunyt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!