Pici öröm Budapesten

Óvatosan felfelé indult a BUX index.
NAPI, 2012. július 24. kedd, 10:18
Fotó: Napi.hu

Enyhén felfelé indultak az árfolyamok a tegnapi ijedtséget követően a Budapesti Értéktőzsdén. A BUX index negyed tizenegy után néhány perccel 0,44 százalékos emelkedést mutatott, s 17 030 ponton járt. Elsősorban az OTP és a Mol árfolyama korrigált felfelé, a bankrészvény árfolyama 0,6 százalékos erősödést követően 3350 forinton jár, míg az olajipari papaír hasonló erősödéssel 16 550 forintig jutott. A Magyar Telekomtól csak egy stagnálásra futotta 425 forinton, a a Richter 37 440 forinton teszi ugyanzet. Egy százalékkal, 15455 forintra erősödött az Egis. A forgalom az elmúlt napokhoz hasonlóan alacsony.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK