A kereskedés során a vezető európai indexek egész nap folyamatosan a pozitív tartományban mozogtak, hogy aztán délután 4 óra környékén elért csúcsukhoz képest esésbe kezdjenek. A londoni FTSE 100 így végül szerdához képest szinte változatlan értéken, 5317,6 ponton zárt, a francia CAC-40 0,4 százalékos esést követően 3655 pontra ért a nap végére, míg a német DAX 0,8 százalékos esést követően 6130 ponton landolt. A londoni tőzsde esését az újabb nagy értékű eszköz-eladásának köszönhetően a csődtől megmenekülni látszó BP 3 százalékos emelkedése lassította.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!