A Dow Jones IA közel 1 százalékos mínuszban járt, az S&P 500 index 1 százalékot meghaladó mértékben gyengült, míg a Nasdaq másfél százalék körüli veszteségben állt a csütörtök esti zárószinthez képest. A hangulatot a vártnál sokkal rosszabb munkanélküliségi adat alaposan elrontotta, de az európai hírek miatt a kereskedés eleve borús kedéllyel indult. A hétvégén francia, görög és szerb választásokat tartanak, de emellett számos országban - így például Romániában, Csehországban és Hollandiában is politikai bizonytalanság uralkodik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!