Az amerikai részvénypiacok délnek indultak nyitás után, miután a befektetők hangulata romlott arra a hírre, hogy a pénzügyminisztérium meghosszabbítani készül a TARP programot jövő októberig.

A Dow Jones Industrial Average 25,17 ponttal 10 261-re csökkent, míg az S&P 500 3,14 ponttal 1089-re, a Nasdaq pedig 11,47 ponttal 2162-re süllyedt.

A befektetők hangulatának az sem tett jót, hogy az S&P stabilról negatívra módosította le a Spanyolország hitelminőségére vonatkozó kilátást, a közfinanszírozásra vonatkozó aggályokra hivatkozva.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!