Pluszba kapaszkodott Budapest

Jól indul a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
NAPI, 2013. április 10. szerda, 09:41
Fotó: Napi.hu

A kereskedés megkezdése után fél órával fél százalékos pluszban tartózkodott a BUX. A blue chipek közül a Mol 0,5, az OTP 1,1 százalékos erősödéssel vette ki a részét a növekedésből, míg a Magyar Telekom 0,2 százalékos mínuszt mutatott fel, a Richter pedig stagnált.

A forgalmat tekintve az OTP vezet, mégpedig közel kétmilliárd forinttal, a második helyre az Egis került fel 550 millióval, míg a Magyar Telekom részvényeivel 71 millió forint értékben kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK