A BUX a nyitás után ugyan beesett, de hamar korrigálta a kezdeti mínuszokat, amelynek köszönhetően az egész délelőttöt a pluszos zónában tölthette. A vezető részvények közül egyedül a Richter piroslott, a gyógyszeripari részvény 0,1 százalékkal tejesített rosszabbul, mint a keddi zárószintje - ez 3775 forintos árfolyamot jelentett.

Ezzel szemben a Mol 0,9 százalékos drágulással 11 895 forintra emelkedett. Az OTP 0,2 százalékkal 3936 forintra drágult, a Magyar Telekom pedig 0,6 százalékos erősödést követően 339 forinton forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!