A Dow 30-as kosarának pénzügyi komponensei drágultak, köztük a prímet a közel 1 százalékkal erősödő Bank of America vitte, de hasonlóan teljesített a J.P. Morgan Chase és az American Express is. A Boeing és a United Technologies szintén erősödött, míg az USA legnagyobb gyógyszerkereskedelmi szolgáltató cége, az Express Scripts papírjai 16 százalékkal zuhantak azután, hogy a társaság közölte, a 2013-as elemzői profitvárakozások túlzottan agresszívek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!