Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A már bezárt tőzsdék közül a tokiói értéktőzsde irányadó Nikkei225 indexe 0,58 százalékkal, 20 137 pontra nőtt, a részvények szélesebb körét felölelő Topix index pedig 0,69 százalék emelkedéssel fejezte be a napot - írja az MTI.

A már szintén bezárt ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,58 százalékkal erősödött, a tajvani tőzsdemutató viszont 0,06 százalékkal gyengült.

A reggel 8 órakor még nyitva tartó hongkongi tőzsde 0,31 százalékos, a sanghaji börze irányadó mutatója 0,38 százalékos, a szöuli Kospi mutató pedig 0,52 százalékos emelkedést jelzett. (Vészjósló jelek jöttek - 2009 óta nem volt ilyen.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!