A BUX 23 273 ponton 0,6 százalékos pluszban kezdte a napot. A vezető részvények közül a legtöbbet a várakozásokat felülmúló gyorsjelentést közzé tévő Richter emelkedte, a gyógyszergyártó ugyanis 2 százalékkal 47 500 forintra drágult.

A Mol 0,5 százalékkal 20 630 forintra drágult, míg a Magyar Telekom 1,3 százalékkal 630 forintra nőtt. Az OTP 5760 forinton 0,3 százalékos pluszban kezdte a napot.

Eséssel indította viszont a napot CIG, amely 840 forinton 2,7 százalékos mínuszban nyitott. A részvényeket a cég felügyelőbizottságának az elnöke, Járai Zsigmond szerint azok a befektetők adják el, akik kedvezménnyel 750 forinton vehettek a részvényből.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!