Az elmúlt napok jó teljesítménye után a negatív tartományban nyitottak a főbb tengerentúli indexek, ám a hangulat gyorsan megfordult. A kereskedést továbbra is segítették a pénteki vártnál jobb amerikai munkaerő-piaci adatok, de egy hétvégi kínai jelentés is támogatólag hatott. A tőzsdékre az is hatással van, hogy hétfőn tartják a "Veterans Day"-t, így sok kereskedő szabadságra ment.

Húsz perccel a nyitás után tehát az S&P-500, a Dow Jones ipari átlaga és a Nasdaq is 0,1 százalékos pluszban állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!