A nyitás után 20 perccel 0,3 százalékos pluszban a BUX index, az emelkedésből az összes blue chip kivette a részét: a Magyar Telekom és a Richter 0,1, a Mol és az OTP 0,3 százalékkal.

A forgalom visszafogott, a bankpapírok vezetnek 207 millióval, a második helyen a Mol található 66 millióval, a Richter 28 milliója pedig a harmadik helyhez volt elég ekkor.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!