Pluszban Európa

Viszonylag hosszú szünet után emelkedésnek indultak az európai tőzsdék, alapvetően jó vállalati teljesítmények miatt.
NAPI Online, 2007. november 6. kedd, 10:45
Fotó:

Négy nap óta először felfelé vették az irányt az európai részvényindexek, miután a Swiss Reinsurance Co., a Bayer AG és a Marks & Spencer Group Plc a várakozásokat meghaladó profitról számolt be. Az Ericsson AB azután tudott erősödni, hogy a Goldman, Sachs & Co. vételre ajánlotta a részvényeit. A Total SA hasonló okoknak köszönheti emelkedését. A londoni Footsie 0,49, a párizsi CAC-40 0,37, a frankfurti DAX pedig 0,26 százalékkal nőtt közel másfél óra alatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK