Pluszban indította a napot Budapest

Emelkedik a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. január 15. szerda, 09:25
Fotó: Napi.hu

Alig 20 perccel a nyitás után már 0,5 százalékos emelkedésnek örülhetett a BUX, a blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom állt mínuszban, mégpedig 0,3 százalékkal. A Mol és a Richter 0,5, míg az OTP 0,9 százalékos pluszt hozott össze ekkor.

A forgalmat tekintve a Richter vezetett 668 millióval, a második helyen az OTP-t láthattuk 575 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért még fel 37 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK