Pluszban indult a kereskedés New Yorkban

Fél százalékot meghaladó pluszban indult az év első kereskedési napja a New York-i tőzsdén.
MTI-Eco, 2015. január 2. péntek, 16:16
Fotó: Reuters

A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe 0,61 százalékkal, az S&P 500-as mutató 0,60 százalékkal, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója 0,79 százalékkal erősödött a nyitást követő percben.

New York-ban kereskedés utoljára december 31-én volt. Akkor a Dow Jones 0,89 százalék, az S&P 500-as mutató 1,03 százalék, a Nasdaq Composite index 0,87 százalék mínuszban zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

unorrtodox, 2015.01.02 20:25

...jó hír... ,hanyatlanak a drogos amerikai spekulánsok!!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html