Pluszban nyitott Budapest

Emelkedéssel kezdte a napot a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2013. január 9. szerda, 09:30
Fotó: Napi.hu

A kereskedés megnyitása után fél órával 0,71 százalékkal 18 781 pontra erősödött a BUX. A nagy papírok mindegyike kivette a részét az emelkedésből: a Mol 0,55, a Magyar Telekom 1,03, az OTP 1,07, míg a Richter 0,35 százalékkal állt napi kezdőértéke felett. A forgalom ugyanakkor visszafogott volt ekkor, magasan az OTP vezetett 350 millió forinttal, tőle csak jelentős lemaradással következett a Magyar Telekom, amelynek részvényeivel 25 millió forint értékben kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

bux
HOZZÁSZÓLÁSOK