Pluszban nyitott Budapest

Jól indul a nap Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2013. október 10. csütörtök, 09:18
Fotó: Napi.hu

Mintegy negyed órával a kereskedés megnyitása után 0,5 százalékos pluszban állt a BUX index, az emelkedésből a Mol 0,9, a Richter 0,5, míg az OTP 0,4 százalékkal vette ki a részét, míg a Magyar Telekom papírjai 0,7 százalékos mínuszban álltak ekkor.

A forgalmat tekintve a Magyar Telekom vezet 41 millióval, a második helyen a Richter volt található 33 millió forinttal, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokán az OTP-t találhattuk 19 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK