Pluszban nyitott Budapest

Jól indul a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2013. október 15. kedd, 09:44
Fotó: Napi.hu

Mintegy 40 perccel a nyitás után 0,65 százalékos pluszban állt a BUX index, a növekedésből a blue chipek közül a Mol 1,1, a OTP 1, a Magyar Telekom pedig 0,3 százalékkal vette ki a részét, míg a Richter 0,1 százalékos mínuszban állt ekkor.

A forgalom visszafogott, az OTP papírjai 541 millió forint értékben forogtak, a második helyen az Egis áll 460 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára 103 millióval a Richter fért fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK