Pluszban tartja magát Budapest

Ahogy a reggeli induláskor, úgy délután is pluszban állt a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2013. január 9. szerda, 14:29
Fotó: Napi.hu

A BUX index 0,81 százalékos pluszban állt szerda délután fél háromkor, az emelkedésből pedig az összes nagy részvény kivette a részét: a Mol 0,68, a Magyar Telekom 1,8, az OTP 1,11, míg a Richter 0,08 százalékos pluszokat hozott össze. A forgalom visszafogott, egyedül az OTP tudott egymilliárdosnál nagyobb kereskedésről beszámolni, a képzeletbeli dobogó második helyén a Mol állt ekkor 694 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

bux
HOZZÁSZÓLÁSOK