Pluszban zárt Budapest

A kereskedés végén 1,3 százalékos pluszban állt a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2013. október 21. hétfő, 17:31
Fotó: Napi.hu

A pénteki záróértékhez (18547.65 pont) képest szinte egész nap a pozitív tartományban állt a BUX, mindössze egy kis kitérő volt, amikor 18524.77 pontig esett az index. A Mol az elmúlt napok gyengélkedései után hétfőn jelentős, 2,1 százalékos pluszban zárt, de az OTP-nak sem kell szégyellnie az 1,9 százalékos erősödését. A blue chipek közül a Magyar Telekom is pluszban zárt, mégpedig 1,4 százalékkal, míg a Richter lényegében stagnált.

A forgalmat tekintve az OTP zárt az élen 3,9 milliárd forinttal, a második helyen a Richtert találhatjuk 1,5 milliárddal, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára az Egis fért fel, melynek a részvényeivel 1,1 milliárd forint értékben kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Saxon, 2013.10.21 17:59

"A Mol az elmúlt napok gyengélkedései után hétfőn jelentős, 2,1 százalékos pluszban zárt"

A nap nyertese a MOL volt, mely 2,1 százalékot erősödött. Az olajmulti részvényei így teljesen ledolgozták az előző heti szerdai esést, amit az váltott ki, hogy egy hazai lap (NAPI.hu) tájékoztatása szerint a norvég állami olajalap mérlegelheti a hazai társaságban levő 1,6 százalékos pakkjának értékesítését.

Kszi NAPI.hu, a longom beérett !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html