Pluszban zárt Európa

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók kedden.
MTI-Eco, 2016. április 12. kedd, 17:44
Fotó: Reuters

A londoni FTSE-100 0,72 százalékos, a frankfurti DAX-30 0,91 százalékos, a párizsi CAC-40 pedig 0,89 százalékos nyereségben fejezte be a napot az előzetes adatok szerint.

Az euróövezeti vállalatok gyűjtőindexei közül az EuroStoxx50 0,57 százalékos, a legnagyobb piaci tőkeértékű európai részvények FTSEurofirst 300-as mutatója 0,52 százalékos pluszban várta a zárást.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK