Pluszban zárta a hetet New York

Emelkedéssel zárták a múlt hetet a New York-i tőzsdeindexek, elsősorban a feldolgozóipari vállalatok teljesítettek jól, miután egy kormányzati jelentés kedvező kilátásokról számolt be a szektort illetően.
Kolozsi Pál, 2006. március 20. hétfő, 08:12
Fotó:

A Dow Jones index 0,23 százalékot ment fel, és 11279 ponton hagyta el a parkettet, a technológiai papírok árfolyam-alakulását követő Nasdaq 0,3 százalékot erősödött és 2306 ponton zárt. A nap egyik nyertese a nehézipari berendezéseket gyártó Caterpillar volt, a papír ugyanis 1,8 százalékot izmosodott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK