Pluszban zárta a napot Budapest

A kereskedés végére 19101 pontig kapaszkodott fel a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. január 10. péntek, 17:39
Fotó: Napi.hu

A nap eleji szintjéhez képest 0,6 százalékkal erősödött a BUX, az emelkedésből az OTP 1,2, a Richter 1,75 százalékkal vette ki a részét, míg a Mol 0,4, a Magyar Telekom pedig 1,3 százalékot esett.

A forgalmat tekintve az OTP végzett az első helyen 5,8 milliárdos forgalommal, a Richter áll a második helyen 2,5 milliárddal, míg a Mol 1,4 milliárddal fért fel a képzeletbeli dobogóra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK