Pluszban zártak az amerikai indexek

Óvatosan indult a kereskedés, majd a vevők megérkeztével 100 pont feletti pluszban zárt a Dow és 0,6 százalékos pluszban az S&P500.
portfolio.hu, 2013. október 29. kedd, 22:35
Fotó: Napi.hu

A Dow-komponensek többsége pluszban zárt, a Dow ipari átlagindex pedig 111 pontot emelkedett a keddi kereskedés során. Azaz 0,7 százalékot kapaszkodott feljebb hétfői záróértékéhez képest. Az S&P500 0,6, a Nasdaq 0,3 százalékos pluszban zárt. Holnap teszi közzé döntését a Fed a kétnapos ülés után, de a piac nem számít rá, hogy már most visszavenne a tempóból a Fed.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK