Pluszban zártak az amerikai tőzsdék

Mérsékelt emelkedésekkel zárták a mai kereskedést az irányadó amerikai indexek.
portfolio.hu, 2012. december 20. csütörtök, 22:25
Fotó: Napi.hu

Kiváró hangulatban folyt ma a kereskedés a karácsonyhoz közeledve az amerikai tőzsdéken annak ellenére, hogy számos makroadat látott napvilágot. A befektetők fókuszában továbbra is a költségvetési viták állnak, amelyekkel kapcsolatban a friss hír, hogy a republikánus John Boehner ma éjszakára halasztotta el a szavazást az úgynevezett "B-tervről". Az S&P 500 0,6 százalékkal erősödött a pénzügyi szektor vezetésével, a Nasdaq 0,2 százalékkal, míg a Dow 0,5 százalékkal került feljebb a csütörtöki kereskedésben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK