A nyitás után közel 80 perccel 0,9 százalékos pluszban állt a BUX index, az emelkedésből az OTP és a Magyar Telekom 0,3 százalékkal vette ki a részét, míg a Mol 2,6 százalékos pluszban állt. A blue chipek közül a Richter állt a vörös tartományban, mégpedig 0,14 százalékkal.

A forgalom a szokásosnál jóval nagyobb, köszönhetően a Mol-nak, amelynek részvényei már 3,4 milliárd értékben pörögtek. A második helyen az OTP állt 877 millió forinttal, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokát Richter foglalja el 274 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!