Pluszok az utcán, mínusz a börzén

Miközben odakint kellemes tavaszi időjárás uralkodik, a BÉT hőmérője mínuszt jelez.
NAPI Online, 2006. március 20. hétfő, 15:30
Fotó:

A gyenge startot követő emelkedés, illetve tétovázás után lejtmenetbe váltott a BÉT indexe. Bő egy órával zárás előtt a BUX 0,8 százalékos veszteséggel 22 837 ponton állt, 50 ponttal meghaladva a napközbeni mélypontot.
A mutatót a legkevésbé az MTelekom gyengítette, a távközlési papír 0,1 százalékos mínusszal 974 forinton forgott. Az OTP ezzel szemben 0,7 százalékkal 7794 forintra süllyedt, a Mol 1,1 százalékkal 21 560 forintra vékonyodott, a Richter kurzusa pedig 1,6 százalékkal 42 695 forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK