Pluszok Budapesten

Emelkedéssel nyitott az év utolsó kereskedési napján a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2012. december 28. péntek, 09:29
Fotó: Napi.hu

A BUX 0,64 százalékos pluszban áll a nyitás után fél órával, ami nagyrészt annak is köszönhető, hogy a blue chipek mindegyike erősödni tudott: az OTP 0,77, a Mol 0,45, a Magyar Telekom 0,55, míg a Richter 0,72 százalékkal. A forgalom alacsony, a képzeletbeli dobogó legfelső fokán az OTP áll 223 millió forintnyi forgalommal, őt jelentős lemaradással követi a Richter (79 millió forint) és a Mol (33 millió forint).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK