A kereskedés kezdetén a páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,25 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,33 százalék nyereséget mutatott.

Londonban 0,23 százalék emelkedéssel kezdte a kereskedést az FTSE-100 index, a frankfurti DAX 0,50 százalék, a párizsi CAC-40 pedig 0,33 százalék nyereséggel nyitott. Madridban 0,52 százalék, Milánóban 0,59 százalék volt a kezdeti indexemelkedés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!