Profit warningot jelentett be a Pick

A Pick Szeged Rt. a mai Magyar Tőkepiacban tájékoztatja a befektetőket, hogy a május 15-én megjelenő első negyedévi gyorsjelentésben a tavalyitól és a tervezettől is lényegesen elmaradó eredményről számolnak be.
Molnár Csaba, 2001. április 19. csütörtök, 12:05
Fotó:

A tájékoztatás szerint a társaság idén eddigi gazdálkodását számos komoly, kedvezőtlen hatás befolyásolja. A negatív hatások között említik a sertésárak tartósan magas és az előrejelzések szerint emelkedő voltát, a húsipar támogatásának elmaradását, a BSE-t és a száj- és körömfájást, és a kereskedelmi korlátozásokat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK