Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A vezetőség szerint várhatóan nem születik olyan új ügylet a következő félévben, ami a cég nyereségességét jelentősen növelné. Növekszenek viszont a kamatterheik, amelyek éves szinten mintegy 90 millió forinttal ronthatják az eredményt. Mindezek után az első félévi 135 forintos egy részvényre jutó eredmény az év végére 170 forintra nőhet, ami 340 millió forintos nettó eredményt jelent az első félévi 270 millió forint után. Hétfőn, a profitriadó előtt 10,4 százalékkal 2980 forintra drágultak az RFV-részvények.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!