PSZÁF bírság a Zalakerámiának

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete egymillió forintra bírságolta a Zalakerámia ZRt-t, amiért a társaság megszegte rendkívüli tájékoztatási kötelezettségét.
NAPI Online, 2006. április 6. csütörtök, 10:52
Fotó:

A pénzt - miután fellebbezésre nincs mód - az "ítélet" kézhezvételétől számított 30 harminc napon belül kell a befizetnie a társaságnak. Minderre azért került sor mert a Zalakerámia tavaly november 25-én tartott egy sajtóbeszélgetést, amely rendezvényen számoltak először a Lasselsberger Ceramics Kft.-vel folytatott perről. Amit a PSZÁF azért kifogásol, mert az ügyben november 21-én már ítélet született.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK