Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A BUX 10 334 ponton nyitott szerdán, 0,5 százalékkal keddi záróértéke felett, majd innen tovább emelkedett a kereskedés első negyed órájában, elérve az 10 370-es szinteket, amely már 90 ponttal az irányadó index tegnapi záróértéke felett van. Az emelkedés az európai piacok által diktált trendet követi, annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban gátszakadás történt tegnap a parketten, hiszen az S&P 500-as index újra a lélektani határnak számító 700 pont alatt fejezte be a kereskedést.

A blue chipek közül az OTP volt a leggyorsabb, a bankpapír már az első percekben 2 százalék feletti emelkedést gyűjtött be, árfolyama 1557 forintra ugrott fel. A Magyar Telekom is jól fogyott, a távközlési cég papírjai 0,9 százalékkal drágábban, 561 forinton cseréltek gazdát. A Mol és a Richter csak lassan reagált a piaci fordulatra, az olajospapír árfolyama még mindig a keddi záróár közelében rostokol, míg a Richter már 0,8 százalékkal drágábban, 24 700 forinton forog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!