Az árbevétel terén az ötvenmilliárdos szint elérése a cél, a korábban jelzett hárommilliárdos EBITDA-eredményt pedig már mostanra teljesítette a társaság. Utóbbi esetleg még tovább is emelkedhet, ám mivel a menedzsment konzervatív módon tervez, erre nem tett ígéretet. Jövőre az üzemi eredmény növelésére helyezi a hangsúlyt a társaság, az árbevétel emelése kikerül a fókuszból. 2007-re úgy tervezik, hogy az ingatlanvagyon eladható állapotba kerül, a befolyó bevételt a hitelállomány csökkentésére fordítják. A vezetés reményét fejezte ki, hogy a menedzsmentopciós programban 2007-re meghatározott 1000 forintos, 2008-ra 1500 forintos, 2009-re 2000 forintos részvényárfolyamcél teljesíthető.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!