Rába-részvényeket vett a vezető

Részvényeket hívott le az opciós program keretében egy Rába-vezető.
NAPI, 2011. február 11. péntek, 16:38
Fotó:

A Rába Járműipari Holding Nyrt. a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. tv. 6. sz. melléklete 23. pontja alapján rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének eleget téve az alábbi sajátrészvény-tranzakcióról tájékoztatta a befektetőket a tranzakció lebonyolításával megbízott CIB Bank Zrt. értesítése alapján: a Rába Menedzsment Részvényopciós Ösztönző Program keretében 2011. február 9-én a társaság munkavállalója által a társaság saját részvényeiből 8 443 Rába törzsrészvény került lehívásra. Az opció lehívás a CIB Bank Zrt. lebonyolításában történt. A Rába saját tulajdonában lévő törzsrészvényeinek állománya 909 863 darabra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK