A Rába Rt. 2007-ig tartó középtávú stratégiájában a további növekedésre és a holding két legnagyobb üzletágának szerkezetváltására helyezi a hangsúlyt. A csoport legnagyobb árbevételű leányvállalata, a Futómű Kft. a növekedést a nagysorozatú futóműalkatrészek gyártására, míg az Alkatrész Kft. elsősorban a személygépjármű fém alkatrészek előállítására alapozza. A Rába Rt. középtávú stratégiájával megvalósítja a cég üzleti modellváltását és megalapozza a fenntartható versenyképességét - áll a Rába közleményében. A dokumentum szerint a stratégia eredményeként a vállalatcsoport Futómű és Alkatrész Üzletágának árbevétele el fogja érni a 200 millió eurót és világszínvonalon, tartósan nyereségesen fog működni.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!